Kunderne siger

Fødselsdag

Morten, 60 år

Housewarming

Heidi

Camilla holder fest for sin mand

 

Sølvbryllup & 60 års

Bente & John

Bryllup

Malene og Jimmy

Kunderne skriver

En firmafest er intet uden god musik – og det fik vi i den grad leveret af Lady Feelgood. Der blev leveret en lille koncertdel, som fik alle til sidde helt stille og nyde en fantastisk sangerinde og et brandgodt orkester. Og så skal jeg ellers love for at der blev fyret op til dans – der var intet tidspunkt hvor gulvet var tomt. Et orkester og en sangerinde som formåede at holde festen i gang på et højt niveau – den bedst fest vi har haft i mange år. Hvis du ønsker en fest med gang i, så kan vi kun anbefale at bruge Lady Feelgood – de ”rocker”.


TSG Nordic A/S

(Firmafest for 140 personer)

...tak fordi vi måtte være med til jeres dejlige fest. Skønt at få svinget træbenet til rigtig levende musik...
Betina og Søren

SKÅL (HIK)
...Tusinde tak for en helt fantastisk fest hos jer i lørdags....
Tina og Morten

... WOW for en fest - det var bare så meget det vi alle havde brug for. Hvilke rammer og I havde tænkt på det hele og jeg gentager gerne at Lady Feelgood har en helt suveræn stemme. Så 1000 tak for en super fest ...
Nina og Jesper

...super fest. Vi er glade for at vi nåede at komme med - dejlig mad og fantastisk band, som virkelig satte gang i os alle...
Lisbeth

Hej Thomas

Hold da helt kæft - hun er da en sanger ud over det sædvanlige - sikke en stemme.

Jeg sender noget til pressen.

Det bliver sjovt.

Lars

Caféejer, Barresøgård, Allerød - Nordsjælland

... mon ikke jeres naboer også har nydt bandet og hendes fantastiske stemme ...

Freddie

Nini
"Lady Feelgood" er først og fremmest et fedt partyband med en fremragende kvindelig sangerinde i front. Bandet har et bredt sammensat repertoire af kendte hits fra flere årtier, hvilket er forudsætningen for at skabe en fest, når man har en bredt sammensat medarbejdergruppe. Endelig vil jeg også fremhæve bandets cafe-set, som er perfekt, når man fx spiser dessert. Fedt forspil så festen rigtig kan komme i gang, når kaffen skiftes ud med drinks.

Masser af festlige hilsener

Peter Cavling
Festarrangør & koordinator

Volvo Entreprenørmaskiner
(Firmafest for 150 personer)

...Tak for en fantastisk fest - en af de bedste fester jeg har oplevet....
Freddie

Hold da op - hun synger da smaddergodt
Carsten Lynge

The Lady In Red
’Lady Feelgood’ leverede musikken til en dobbelt 60 års fest, som jeg deltog i her i efteråret.

Da musikken startede op, gik der ikke mange minutter før gulvet var fuldt af glade dansende gæster. Der vedblev med at være fuld gang i den i de næste mange timer, idet ’Lady Feelgood’ var fænomenal til at spille og finde den helt rigtige musik, som man bare ikke kunne sidde stille til. Uanset om det var de unge på omkring de 30, eller de lidt mere modne i selskabet.

Musikken blev leveret på et vildt højt niveau. Alle spillede som om det var deres faste job. Ikke mindst forsangeren, sang helt utroligt flot, smukt og med stor ynde. Samtidig leverede bandet et flot sceneshow og ’Lady Feelgood’ var helt perfekt til, at være i super god kontakt med gæsterne. Det fik det hele til at gå op i en højere enhed. Vi fik bare alle sammen en helt fantastisk aften.

Så hvis du gerne vil holde en fest, hvor alle gæsterne er klar til at danse, så tør jeg godt garantere, at ’Lady Feelgood’ leverer musik og feststemning fra ’den allerøverste hylde’.

Morten Munk